ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER

boliger MED TERRASSE ELLER ALTAN OG SKØN UDSIGT TIL FJORD, PARK OG BY

Fjordpynten ligger lige midt i Nørresundbys nye attraktive bydel, hvor du kommer tæt på alt det, der giver mening i hverdagen – fællesskab, natur, vand og byliv. Fjordpynten byder på 124 lejligheder med ekstra fokus på kvalitet og små detaljer, der gør hverdagen lidt sjovere.

 

En lejebolig til enhver

I stueetagen finder du de velindrettede studiolejligheder med ekstra højt til loftet, hems med plads til dobbeltseng og store vinduespartier ud mod enten parken eller et roligt fællesområde. Hver studiolejlighed har også sin egen lille private gårdhave.

De midterste etager byder på gode familielejligheder med adgang til den store grønne gårdhave på den ene side og egen altan på den anden, mens de øverste etager er indrettet med syv eksklusive penthouselejligheder med hver sin 36 m2 store tagterrasse.

 

Med sin store variation i lejlighedernes størrelse, har Fjordpynten den helt rigtige bolig til dig – uanset om du er single, par, børnefamilie eller senior.

 

Lejeboliger med alt, du har brug for

I alle lejligheder er der – uanset størrelsen – lagt vægt på kvalitet. Glæd dig til at lave mad i et lækket grebsfrit HTH-køkken med Corian-bordplade, og nyd den fulde hvidevarepakke fra AEG med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. De flotte egetræsgulve i fuldstavsparket understreger lejlighedernes lyse, nordiske look.

I de største af lejlighederne har køkkenet fået en ekstra opgradering med blandt andet kogeø og Quooker, mens de seks allerstørste desuden tilbyder et ekstra badeværelse.

 

Alle lejlighederne har sit eget private uderum i form af en skøn altan i coatet stål og glas. Altanerne har fået ekstra bredde, så du snildt kan have plads til bord, stole og en lille grill. Fra størstedelen af lejlighederne kan du nyde en fantastisk udsigt over parken og fjorden, så du både kan nyde vandet og følge årstidernes skiften i parken. Resten har et skønt kig ind over byen.

Fakta

123 lejligheder

1 – 4 værelser

35 – 132 kvadratmeter

Husleje fra 3.895 kr./md.

Kvalitetslejligheder til enhver

Placering på Stigborg

Terrasse eller altan

Indflytning fra 1. maj 2023

24 p-pladser og ladestander til elbil

To fælles tagterrasser med orangeri

Køkken fra HTH

Fuld hvidevarepakke fra AEG

Fem elevatorer

Penthouselejligheder med opgraderet køkken

Ekstra bredde på altaner (hele 150 cm)